DIVLJI SPIRIT -SINKRONIZIRANO – ČETVRTAK, 29. 7. U 16, 30, PETAK, 30. 7. U 16, 30 I PONEDJELJAK, 2. 8. U 16, 30 – DOM KULTURE

DIVLJI SPIRIT -SINKRONIZIRANO

ČETVRTAK, 29. 7. U 16, 30

PETAK, 30. 7. U 16, 30

PONEDJELJAK, 2. 8. U 16, 30

DOM KULTURE

 

IZVORNO IME: Spirit Untamed

REDATELJ: Elaine Bogan

ŽANR: animirani

ULOGE: Nika Barišić, Iva Visković Križan, Mirela Videk Hranjec, Darko Janeš

TRAJANJE FILMA: 88 min.

GODINA: 2021.

DRŽAVA: SAD

POČETAK PRIKAZIVANJA: 29. 7. 2021.

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

SADRŽAJ FILMA:

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.

Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.

Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.