4 POZE, SRETAN SVRŠETAK – ponedjeljak, 3. 4. u 20:00 – kazališna predstava

4 POZE, SRETAN SVRŠETAK

PONEDJELJAK, 3. 4. u 20:00

KAZALIŠNA PREDSTAVA – DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR (75, 35 KN)

*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR (52, 74 KN)

 

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu „4 poze, sretan svršetak“ koja gostuje u novogradiškom Domu kulture u ponedjeljak 3. travnja s početkom u 20:00 sati. Strastvena, surova, iskrena i sexy komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju). Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?

Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

 

Autor: Igor Weidlich

Redatelj: Igor Barberić

Dizajn: Kristina Gudac

Igraju: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Filip Detelić

Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799