Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Projekcija filma: VRAPČIĆ RICHARD

12. kolovoza
subota | 10:00 | Film

VRAPČIĆ RICHARD SUBOTA, 12. 8. U 10,00 SATI DOM KULTURE

 

IZVORNO IME: Richard the Stork

REDATELJ: Toby Genkel, Reza Memari

ŽANR: animacija, avantura

ULOGE: Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić, Jelena Miholjević

TRAJANJE FILMA: 84 minuta 

GODINA: 2017. 

DRŽAVA: Njemačka, Belgija 

 

CIJENA ULAZNICE: 20 KUNA

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 – 15,00 ili na blagajni, na dan predstave, sat vremena prije prikazivanja.

 

SADRŽAJ FILMA:

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.