Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Kazališna predstava: OTPISANE

4. svibnja
petak | 20:00 | Kazališna predstava

Stižu nam OtpisaNE! Petak, 4. 5. u 20,00 sati, Dom kulture

 

Igraju:
Ksenija Marinković
Ecija Ojdanić
Slavko Sobin
Erna Rudnički
Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
Ovo je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti „uletio“ u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje, kćerke  Hrvojke te dokone i ne baš duhovite zavodnice u pokušaju, susjede Milojke. Slučajni ulazak Sirijca u živote tih žena za njih predstavlja emotivni zemljotres, tijekom kojeg sve tri dožive značajne promjene u pogledu na svijet. One pokušavaju, a vidjet ćemo uspijevaju li, kroz niz apsurdnih i komičnih situacija, pored neobičnog stranca koji je za njih praktično deus ex machina, sebi pokazati i dokazati da još imaju razloga živjeti i mijenjati sebe i svijet na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE!
OtpisaNE će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.
Predstava nastala prema tekstu Renata Baretića u režiji Nikole Zvišića u koprodukciji Kazališta Moruzgva i GK Scena Gorica, premijerno je izvedena u listopadu 2017. i pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane (u samo nekoliko mjeseci bilo  je preko 50 izvedbi).
Cijena ulaznice: 50 kn (redovna)
                             25 kn (učenici i studenti)