Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.
  • Arhiva

Predstavljanje knjige: MOJA DVA STOLJEĆA, AUTORICE NEVENKE NEKIĆ

21. veljače
srijeda | 18:00 | Predstavljanje knjig

Predstavljanje knjige Moja dva stoljeća, autorice Nevenke Nekić u srijedu, 21.veljače u 18:00 sati, Dom kulture.

Poštovani,

s veseljem Vas pozivamo na predstavljanje knjige Moja dva stoljeća, autorice Nevenke Nekić. Susret u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Novoj Gradiški, POUMAR Nova Gradiška i Naklade P.I.P Pavičić, održat će se u Domu kulture u srijedu, 21. veljače u 18,00 sati.

Događanje će svojim glasovima uljepšati i Vokalna skupina Aurora iz Nove Gradiške.

Nevenka Nekić (Zagreb, 1942.), spisateljica i profesorica povijesti i književnosti, piše i objavljuje četrdeset godina. Do umirovljenja službovala u osnovnim i srednjim školama, najduže u Klasičnoj i Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. Objavila četrdesetak knjiga romana, pripovijedaka, pjesama, putopisa, ogleda, drama, polemika... i likovnih tema, a uz to dospjela napisati i 56 scenarija za dokumentarne tv-filmove iz povijesti, umjetnosti i prirodoslovlja. Obitelj joj se selila 27 puta, a ona je cijeli život putovala Hrvatskom i Srednjom Europom i susretala se s iznimnim, vrijednim, zanimljivim ljudima, među kojima i s dvojicom papa.