NA KAVICI U PODNE, KAZALIŠNA PREDSTAVA, ĆETVRTAK, 16. 9. U 19:30

Dragi prijatelji,
s veseljem najavljujemo gostovanje Teatra Gavran s novom sjajnom predstavom NA KAVICI U PODNE koju ćemo ugostiti u četvrtak 16. rujna u 19, 30.
Broj ulaznica je ograničen pa svakako požurite po svoje😊
O predstavi:
Autor i redatelj: Miro Gavran
Glume: Mladena Gavran i Vedran Komerički
“Na Kavici u podne” je iznimno topla kazališna predstava u kojoj su glavni junaci majka i sin koji su karakterno bitno različiti. Autor je Miro Gavran, najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu nakon iznimno uspješnih obiteljskih komedija “Sladoled” i “Pivo”, u kojima je tematiziran odnos majke i kćeri, odnosno oca i sina, u ovom tekstu koji se žanrovski teško može svesti samo na dramu ili samo na komediju, na uvjerljiv način oslikava odnos majke i sina, koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života. Ova nježna priča oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine.
Ulaznice možete kupiti na prodajnom mjestu na 1. katu Doma kulture radnim danima od 8,00 do 14,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.
CIJENA ULAZNICE: 60 KN
*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.
Veselimo se Vašem dolasku!