CROODS: NOVO DOBA (SINK.) – UTORAK, 21. 6. U 21:00 – GRADSKI PARK – BESPLATNO

CROODS: NOVO DOBA – SINKRONIZIRANO

 

UTORAK, 21. 6. U 21:00

GRADSKI PARK – BESPLATNO

 

IZVORNO IME: The Croods: A New Age

REŽIJA: Joel Crawford

ULOGE: Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica, Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić, Mirela Brekalo Popović

ŽANR: Animirani

TRAJANJE: 95 min.

GODINA: 2020.

DRŽAVA: SAD

 

SADRŽAJ:

Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.
Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword koji je i sam glumio u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.
Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije.
Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli.
No neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

 

*Projekcija je dio manifestacije Volim ljeto i kulturu!, Pučkog otvorenog učilišta M. A. Relković koju ostvarujemo uz potporu Grada Nova Gradiška, Ministarstva kulture RH i HAVC-a.